lunes, 14 de mayo de 2018

FIDEUA

 
 
 
 
 












                                                                        FIDEUA
2 CALAMAR
8 GAMBAS
2 COAS DE RAP
UN KILO DE MUSCLOS

SEBA
TOMATIGA
MONGETAS
UN PICADILLO D'AY I JUAVERD
1 PASTILLA DE BROU DE PEIX
1 TASSO DE VI-BLANC  HO  CERVESSA
1 XUPITO DE WISKI
SAL I PREBA BO

                    ANAM PER FEINA

FEIM ES MUSCLOS NETS

POSSAM S'OLLA DEMUNT ES FOC MUSCLOS Y TASSO DE VI

DINS SA PAELLERA SOFREJIM SA SEBA

HARA SA TOMATIGA Y ES CALAMAR FET BOSINS
AMB 5 MINUTS AFAGIM 1 L. DE AYGO

AMB ALSAR ES BULL BAXAM ES FOC HA NAS MINIM
HA DE BULLIR 20 MINUTS

HARA PREPARAM SES GAMBAS,EN SES ESTIDORAS LES LLEVAM
SES BARBAS Y ES UYS

AMB UN RAX D'OLI LAS PASAM PER SA PELLA,EN 3 MINUTS
SAL ,PREBA BO, Y ES XUPITO DE WISKI EN 2 MINUTS TOT
DINS SA PAELLERA

HA SES DUAS COAS DE RAP LES LLEVAM S'ASPINA

AMB DOS PAPES DE CUINA AXATAM* ES BOSSINS
BEN ESTRET PER TREURER'LOS TOTA S'AYGO

AMB UN RAX D'OLI LES PASSAM PER SA PELLA
SAL Y PREBA BO,AMB 3 MINUTS TOT DINS SA PAELLERA

AFAGIM SES MONJETAS, ES MUSCLOS, SA PASTILLA DE BROU
Y UN TASSO DES BROU DES MUSCLOS

POSAM MITX TASSO DES BRU DES MUSCLOS DINS ES MURTE
AMB SO PICADILLO I EL POSSAM PER DEMUNT

AFAXIM S'AYGO QUE TE PARESQUI NESSESARI

AMB ALSAR ES BULL Y POSSAS ES FIDEUS I SUAU'MENT
VAS REMANANT QUE NO SA FERR

                            BON PROFIT

                                                                          * AXATAR en mallorqui   (estrujar)





No hay comentarios:

Publicar un comentario