lunes, 14 de mayo de 2018

FIDEUA

 
 
 
 
 












                                                                        FIDEUA
2 CALAMAR
8 GAMBAS
2 COAS DE RAP
UN KILO DE MUSCLOS

SEBA
TOMATIGA
MONGETAS
UN PICADILLO D'AY I JUAVERD
1 PASTILLA DE BROU DE PEIX
1 TASSO DE VI-BLANC  HO  CERVESSA
1 XUPITO DE WISKI
SAL I PREBA BO

                    ANAM PER FEINA

FEIM ES MUSCLOS NETS  POSSAM S'OLLA DEMUNT ES FOC 
(SANSA  AIGO) MUSCLOS Y TASSO DE VI BLANC

HARA PREPARAM SES GAMBAS, EN SES ESTIDORAS LES LLEVAM
SES BARBAS Y ES UYS

DINS SA PAELLERA SOFREJIM SAS GAMBAS, SAL PREBA BO 
Y UN CHUPITO DE WISKI

HARA SA  SEBA 

EN TRES MINUTS  SA  TOMATIGA Y ES CALAMAR FET BOSINS

AMB 5 MINUTS AFAGIM 1 L. DE AYGO

AFAGIM SES MONJETAS, ES MUSCLOS, SA PASTILLA DE BROU
Y UN TASSO DES BROU DES MUSCLOS

AMB ALSAR ES BULL BAXAM ES FOC HA NAS MINIM
HA DE BULLIR 20 MINUTS

HA SES DUAS COAS DE RAP LES LLEVAM S'ASPINA

AMB DOS PAPES DE CUINA AXATAM* ES BOSSINS
BEN ESTRET PER TREURER'LOS TOTA S'AYGO

AMB UN RAX D'OLI LES PASSAM PER SA PELLA
SAL Y PREBA BO,AMB 3 MINUTS TOT DINS SA PAELLERA

POSAM MITX TASSO DES BRU DES MUSCLOS DINS ES MURTE
AMB SO PICADILLO I EL POSSAM PER DEMUNT

AFAXIM S'AYGO QUE TE PARESQUI NESSESARI

AMB ALSAR ES BULL Y POSSAS ES FIDEUS I SUAU'MENT
VAS REMANANT QUE NO SA FERR

                            BON PROFIT                           EA6VJ

                                                                          * AXATAR en mallorqui   (estrujar)





No hay comentarios:

Publicar un comentario