domingo, 6 de mayo de 2018

ARROS DE PEIX

                      Arros simple de pex,  per cuatre comensals
12 gambas
2 calamars
1 kg.de musclos
2 coas de rap


1 seba com es puñy
1 tomatiga de ramallet pelada
1 picadillo = dos ays,juavert,sal,prebe bo,un ratx d'oli

1 cervessa petita
1 xupito de wiski
1 pastilla de brou de peix
1 plat amb un poc de farina


                      Anam per faina

Fas es musclos nets,les posas dins una olla,li afageix una cervessa patita en deu minuts cuits.

Una olla de test,damunt es foc, un ratx d'oli d'oliva
sa seba tayada lo mes petit que puguis,la sofregeis uns minuts
es calamar fet bosins,el posas dins s'olla antes que se cremi se seba
despres de sinc minuts,afageis tres tasson de aygo,y un des brou des musclos


Tapas s'olla y le deixas bullir 25 minuts,antes de afagir res mes.


Hara afageix s'aygo nessesari.
 
Mentres tant,tayas es bigots ha ses gambas,les tayas es cap y guardas.

Ses coas las posas din sa pella amb un ratx d'oli volta i volta
possas un ratxet de wiski en dos minuts tot dins s'olla.


Sas coas de rap sensa espina y ha bosins y enfarinats pasats per sa pella i din s'olla.

Tots es musclos sensa closca dins s'olla.

Es caps de gamba las faim cuatra bossins amb ses estidoras
passam per sa pella, ben cuits,
amb un colador les posam dins s'olla sin minuts.


Tiram s'arros.

Faim es picadillo i el posam dins s'olla.

Miram si estabe de sal, faim plat i mos chuparem es dits.

                                 Bon profit



No hay comentarios:

Publicar un comentario