Un coniy fet bosins grosets, procurant no rompre cap os
Tres sebas com es puñy tayadas molt fina (tipo juliana)
Dues fuies de llorer (secas)
Cuatra ays
Un tasso de cafe, de vi sec o coñac
Un preba covent, fet bosinets molt petits
Una tomatiga de remallet
Una curadeta petita de moredux
Una curedeta mitja de,nou moscada
Anam per faina
Dins una graxonera de test,
un bon rax d'oli d'oliva, es coniy es cuatra ays sanses i ses duas fuyes de llorer
a mix coura, afajim es coñac, en dos minuts, treim sas tayades
amb una forqueta esclafam es ays
afajim sa seba,y sa tomatiga pelada i esclafada
ara posam demunt, es coniy,es moredux, y se nou moscada,
y sal a'nesteu gust
ara amb de posar una tapadora ha s'olla
es foc a nes minim, cada estoneta vas remanant
afageix un tasso d'aygo
amb una horeta serar cuit
si vols hi pots afagir una pastilla de (caldo) de carn.
Per ase mes bo ,sempre se far un dia per s'altra
No hay comentarios:
Publicar un comentario