martes, 5 de diciembre de 2017

CONIY AMB SEBA

                                              CONIY AMB SEBA
Un coniy fet bosins grosets, procurant no rompre cap os
Tres sebas com es puñy tayadas molt fina (tipo juliana)
Dues fuies de llorer (secas)
Cuatra ays
Un tasso de cafe, de vi sec o coñac
Un preba covent, fet bosinets molt petits
Una tomatiga de remallet
Una curadeta petita de moredux
Una curedeta mitja de,nou moscada
                                          Anam per faina
Dins una graxonera de test,
un bon rax d'oli d'oliva, es coniy  es cuatra ays sanses i ses duas fuyes de llorer

a mix coura, afajim es coñac, en dos minuts, treim sas tayades
amb una forqueta esclafam es ays

afajim sa seba,y sa tomatiga pelada i esclafada

ara posam demunt, es coniy,es moredux, y se nou moscada,
y sal a'nesteu gust

ara amb de posar una tapadora ha s'olla

es foc a nes minim, cada estoneta vas remanant

afageix un tasso d'aygo

amb una horeta serar cuit

si vols hi pots afagir una pastilla de (caldo) de carn.

                            Per ase mes bo ,sempre se far un dia per s'altra
                             





      











No hay comentarios:

Publicar un comentario