sábado, 19 de noviembre de 2016

PURE DE PATATA AMB CAMPIÑYONS


          PURE DE PATATA  AMB CHAMPIÑYONS

Champiñyons
4 Patates
Vi blanc
Llet
Seba
Oli
Sal
1 Fuya de llorer
Preba bo
Juevert

Damunt es foc,  cuatra patatas,  fetas cuatra bosins, dins una olla amb aygo,  una fuya de llore, esquitet d'oli i sal.
 
 Una  pella damun es foc, un poc d'oli, una seba, tayats petit  y la sofregim.

 Amb sa seba asser cuyta, (pero no cremada) afagir es xampiñyons tayats molt petits.
 en 5 minuts, afagir un ratx   de vi-blanc

 En 3 minuts afagir sas patatas,  las pesam per es prensa pure

 afagim un rax de llet, sal, preba bo, y juavert,
remanam una estona fins que s'hagui  begut sa llet,
si es molt espes, afagim mes llet.

antes de servir gratinar,  (ho no )

                                                              Bon profit.  EA6VJ

No hay comentarios:

Publicar un comentario