Bullirlo; 15 minuts amb un poc de sal i un brot de romani, tirar tota s'aygo.
Afagim aygo nova, posam una ceba
una tomatiga
un brot de romani
sal
prebe bo
bulli 15 minuts mes
Dins es murte: dos àys
oli
sal
prebe bo
un ratx de coñac
una pastilla d'avecrem de carn
Dins una graixonera plana:
una branca de tomillo
una cervessa
un tessò des brou que l'em bullit en sa ceba i tomatiga
una ceba teyada en juliana molt fina
asclatasañys o xampiñyons
safran'nari trossejada
dues grapades de mongetas tendrás
Demunt es mè l'untam en so condiment des murte
El tapam amb paper albal
Dins es forn a sa part de baix, que es brou bulli, cada 10 minuts, el giram
y untam, el nam girant fins que sigui cuit.
Procurar que dins sa graixonera quedir brou (no sa de cremar)
Se serveig en patatas fritas.
Bon profit.
Jaume Mesquida Jaume EA6VJ
No hay comentarios:
Publicar un comentario