Bullirlo; 15 minuts amb un poc de sal i un brot de romani, tirar tota s'aygo.
Afagim aygo nova, posam una ceba
una tomatiga
un brot de romani
sal
prebe bo
bulli 15 minuts mes
Dins es murte: dos àys
oli
sal
prebe bo
un ratx de coñac
una pastilla d'avecrem de carn
Dins una graixonera plana:
una branca de tomillo
una cervessa
un tessò des brou que l'em bullit en sa ceba i tomatiga
una ceba teyada en juliana molt fina
asclatasañys o xampiñyons
safran'nari trossejada
dues grapades de mongetas tendrás
Demunt es mè l'untam en so condiment des murte
El tapam amb paper albal
Dins es forn a sa part de baix, que es brou bulli, cada 10 minuts, el giram
y untam, el nam girant fins que sigui cuit.
Procurar que dins sa graixonera quedir brou (no sa de cremar)
Se serveig en patatas fritas.
Bon profit.
Jaume Mesquida Jaume
No hay comentarios:
Publicar un comentario