miércoles, 21 de septiembre de 2016

AGUIAT DE FARAONA HO POLLASTRE DE CAMP

                             AGUIAT DE FARAONA  O POLLASTRE DE CAMP

                         Recordau que s'aguiat  se far avui per menjar dema

             Ingredients:


Una faraona feta trossos, sense rompre cap ós, tayar per ses juntes

una ceba blanca com es puñy


tres tomatigues de remallet  (pelades)


oli  d'oliva


un polset de moredux sec

una cabessa de ays sancera

sal


sis brinets de safra


tres fuyes de llorer seques (no verdes)


cinc ays pelats (Mallorquins)


mitja cuereta de cafe d'anou moscada


un tasso de cafe ple de coñac


mig litre de brou de gallina (o una pastilla d'avecrem)


un pot d'esclatasangs

unas dotze pilotes

                         ara comensam

    Una graxonera de test grosseta

oli suficient per sofregir sa carn


possam sa carn,  es ays, pelats i tres fuyes de  llorer


en considerar que es mig cuit, li afegim es coñyac


ara cercam es ays i amb una forqueta les  esclafam


porem afegir sa ceba


en cinc minuts sa tomatiga sa cabessa de ays hi es moradux


ara es foc  a  ne's minim, removem 20 minuts


afegim es esclatasangs y es brou, ho aigo just que tapi se carn


testam si esta be de sal


tapam s'olla i  en haver alsat es bull foc ha nes minim en 90 minuts  aturam es foc, i col'locam ses pilotas y tapam fins dema.


 Dema  en alsar  es bull  miram si sa carn es cuita, en  esser-ho

 li afegim patates frites a cantons,  i servim tot d'una


                                                                         Bon profit.








No hay comentarios:

Publicar un comentario